Nieuwsbriefheader2022

Hoe kan jij de campagne ondersteunen.......

De ROSA-verkiezingsposters zijn weer pareltjes. Collectors-items die ingelijst niet misstaan aan de muur. Maar niet voordat we ze natuurlijk ingezet hebben om onze campagne zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. Hang a.u.b. een ROSA-poster in je raam, of waar dan ook op een zichtbare plek, en deel zoveel mogelijk onze berichten op de sociale media. Echt, niet alleen ‘liken’ maar juist het actief delen geeft heel veel exposure. Er zijn dit jaar ook weer ansichtkaarten die we rond kunnen delen. En wijs belangstellenden op onze website, waar natuurlijk alles te vinden is, ook ons vernieuwde en prachtig vormgegeven verkiezingsprogramma - in een lange en een korte versie.
Verkiezingsposters 2022
Materiaal ophalen
De posters en kaarten zijn te verkrijgen bij Ruud Pauw in de winkel (De Glazen Pauw, Zaanweg 60 te Wormerveer) en bij De Groote Weiver (Industrieweg 1a te Wormerveer). Dat kan zonder afspraak op winkeltijden.
Andere verdeelpunten zijn bij leden thuis. Neem even contact op om een afspraak te maken:
Kogerveld Dianne Boone, hendia@freedom.nl
Zaandam-Zuid Krista van Dalen 06-42027592
Zaandam-Centrum Mariska Schuttevaêr m.schuttevaer@raadzaanstad.nl
Zaandam Nieuw West Frank van Schagen frankvanschagen@yahoo.com
Krommenie Natasja Groothuismink njgroothuismink@gmail.com
Krommenie Jan Hekman 06-44205661
Kun je zelf niet makkelijk ergens langs, maar wil je wel graag een poster voor het raam? Mail dan naar h.kuyper@raadzaanstad.nl, dan springt hij op zijn nieuwe elektrische fiets.
materiaal

Folderen en wat dies meer zij
Daarnaast is er veel hulp nodig om onze folder huis-aan-huis te verspreiden, bijeenkomsten te bezoeken en onze campagnevoerders bij te staan op markten, in winkelstraten en tijdens debatten. Een overzicht van de debatten vind je hier op de website.
Meld je aan via info@ROSA-zaanstad.nl, vertel ons wat je wilt en kunt doen en je krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

facebook twitter 
Email Marketing Powered by MailPoet