ROSA veilt kunst en andere stukken in De Fabriek


ROSA organiseert op dinsdag 1 maart een veiling in de café De Fabriek. Vanaf 20.15 uur gaan meer dan 20 kunstwerken en andere kavels onder de hamer van veilingmeester Jan de Bruin.

Leden van ROSA brachten hun kavels belangeloos in. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan de campagnekas van ROSA. ‘Als lokale partij krijgen we geen subsidie of bijdrage van een landelijke partij’, zegt Fleur Poot, een van de organisatoren van de veiling. ‘Gelukkig is ROSA een verzameling creatieve geesten en harde werkers en weten we met weinig middelen hele mooie dingen te maken en te organiseren. Maar bijvoorbeeld een advertentie in een krant kost ook gewoon geld’.
Daarom deze veiling.

Er zijn kunstwerken van Marianne de Moor, Frenk van Heeswijk en Frans Room. Maar je kunt ook bieden op een huiskamerconcert, een beeldenwandeling met gids of een kaas van 12 kilogram. Klapstuk zijn de drie kunstwerken die Kinga Wieczorek speciaal voor de ROSA-campagne maakte.

Draag je ROSA een warm hart toe of wil je graag een echte Frans Room aan je muur? Kom dan zeker gezellig even langs.
Dinsdag 1 maart, 20.15 uur (open vanaf 19.30 uur), café De Fabriek, Jan Sijbrandssteeg 11, Zaandam. Je vindt hier de complete veilinglijst.