Losvast Makelaars

nieuws over de LOSVAST makelaars


Inspiratie en succesvol netwerken tijdens bijeenkomst LOS VAST Makelaars

Gisteravond, op 24 juni, vond er wederom een bijeenkomst plaats van de door ROSA geà¯nitieerde LOS VAST Makelaars. De avond stond in het teken van het aantrekkelijker maken van wijken en winkelstraten. En dan het liefst van “onderaf”, dus vanuit de wijk zelf. Zoals intussen gebruikelijk waren er ook “pitchers” voor projecten die een ruimte zoeken. Kunst Er blijken diverse projecten in de opstartfase te zitten waarbij kunst, in combinatie met bijvoorbeeld horeca, meer onder de mensen wordt gebracht. Initiatieven genoeg, nu nog een geschikte ruimte. De eerste pitch was […]


LOSVAST Makelaars doen goede zaken

Op woensdagavond 22 januari vormden de oude Chromoshallen in Krommenie het decor voor de eerste vraag en aanbodmarkt van de LOSVAST Makelaars. De LOSVAST Makelaars, een los-vast samenwerkingsverband opgezet door ROSA, bieden een platform om leegstaand vastgoed en braakliggende terreinen nieuwe invulling te geven en sociale initiatieven een plek te bieden.


Goed idee zoekt geschikte lokatie en vice versa

Veel mensen hebben een goed idee voor een project of een sociaal initiatief en zoeken hiervoor een lokatie, anderen hebben een leegstaand gebouw of een stuk grond dat al enige tijd op zoek is naar een goede bestemming. Op 22 januari brengen de LOSVAST-makelaars deze partijen met elkaar in contact met het doel tot concrete matches en afspraken te komen. De avond start om 20.00 uur en vindt plaats in de voormalige kantine van Chromos aan de Noordervaartdijk 2C in Krommenie.


Leegstaande panden en goede intiatieven

22 januari 2014 Leegstaande panden en goede intiatieven: LOSVAST-makelaars brengen vraag een aanbod bij elkaar Lokatie: voormalige Chromosfabriek Noordervaartdijl 2C in Krommenie (ingang via het terrein aan de Linoleumstraat) Aanvang: 20.00 uur. Rondleiding door fabriekshallen door beheerder en kunstenaar Peter Meijn: 19.30 uur. Toegang gratis, aanmelden gewenst (ga naar contactformulier op deze site).


LosVast avond zeer geslaagd!

Afgelopen woensdag was het dan zover. De avond waarop de LosVast makelaars hun plannen ontvouwden. De ruim 70 aanwezigen lieten duidelijk zien dat dit onderwerp leeft. Van jonge ondernemers en maatschappelijk betrokken mensen tot ervaren makelaars en vastgoedontwikkelaars, ambtenaren, beleidsmakers, politici en krakers, iedereen was aanwezig.


Website LOSVAST Makelaars online

De spraakmakende visie en de verrassende plannen van de LOSVAST Makelaars zijn nu ook te vinden op een eigen website: http://losvastmakelaars.nl/. De LOSVAST Makelaars staan garant voor beweging daar waar zaken vast zitten, denken langs nieuwe paden en gaan uitdagingen niet uit de weg. Deskundige medewerkers staan paraat voor creatieve en kraakheldere oplossingen! Inspirerende bijeenkomst op woensdag 25 september Aanstaande woensdag 25 september organiseert LOSVAST Makelaars om 20.00 u in Studio KADZ (Honig Fabriek, Zuideinde 74 in Koog aan de Zaan) een bijeenkomst. De avond staat in het teken van hoe om te […]