Goed idee zoekt geschikte lokatie en vice versa


Veel mensen hebben een goed idee voor een project of een sociaal initiatief en zoeken hiervoor een lokatie, anderen hebben een leegstaand gebouw of een stuk grond dat al enige tijd op zoek is naar een goede bestemming. Op 22 januari brengen de LOSVAST-makelaars deze partijen met elkaar in contact met het doel tot concrete matches en afspraken te komen. De avond start om 20.00 uur en vindt plaats in de voormalige kantine van Chromos aan de Noordervaartdijk 2C in Krommenie.

Makelaars, eigenaars, mensen met plannen op zoek naar een lokatie, deskundigen op het terrein van herbestemming en personen die anderszins geà¯nteresseerd zijn of iets bij te dragen hebben zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst.
De bijeenkomst van 22 januari is een vervolg op de succesvolle bijeenkomst die de LOSVAST-makelaars organiseerden op 25 september in studio Kadz in de voormalige Honigfabriek. De voormalige Chromosfabriek wordt beheerd door Peter Meijn, graffitikunstenaar. Hij werkt met lokale en internationale graffitikunstenaars aan een overweldigende expo in de leegstaande hallen van de fabriek.LOSVAST-makelaars is een project van ROSA. ROSA brengt met de LOSVAST-makelaars de problematiek van langdurige leegstand van gebouwen en terreinen onder de aandacht en breekt een lans voor creatieve oplossingen voor en herbestemming van los en vastgoed in Zaanstad.Aanmelden is gewenst via info[at]rosa-zaanstad.nl (of ga naar het contactformulier op deze site) of bel voor meer informatie met Olivier Rijcken: 06-23504755.
Zie de uitnodiging voor meer informatie:  of ga naar http://www.losvastmakelaars.nl.