ROSA zoekt ondersteuning


ROSA is de afgelopen jaren flink gegroeid naar inmiddels vier zetels en is momenteel collegepartij. Jaren waarin ROSA heeft laten zien dat ze echt het verschil kan maken!
Bij ROSA is altijd iets te doen. We verzetten veel werk en doen dit op een creatieve en positieve manier, waarbij ook ruimte is voor plezier en gezelligheid.
We geloven dat we ook met het organiseren van activiteiten buiten de raad veel kunnen bereiken.

Sluit je aan bij ons kundige en succesvolle team in de gemeenteraad, of kom samen met het bestuur urgente onderwerpen op de kaart zetten!

ROSA zoekt:

Leden voor het ROSA-bestuur
Bedenken en organiseren van lezingen, debatten, (ludieke) acties en campagneactiviteiten. We vergaderen 1 x per 6 weken. We organiseren 3 activiteiten per jaar.

Penningmeester voor het ROSA-bestuur
Onze begroting heeft een beperkte omvang, het penningmeesterschap kost een paar uur per maand. De penningmeester is verder lid van het bestuur en draagt bij aan de organisatie van allerlei activiteiten.

Medewerker voor de fractie in de gemeenteraad
Ondersteuning van de ROSA-raadsleden, het woord voeren tijdens Zaanstad beraad-vergaderingen, het opbouwen van dossierkennis, het bedenken van plannen om Zaanstad eerlijker, mooier en groener te maken.
De fractie vergadert iedere maandagavond in het stadhuis. Afhankelijk van je beschikbaarheid bezoek je bijeenkomsten, spreek je met bewoners of schrijf je mee aan plannen.
Steunfractieleden ontvangen een geldelijke vergoeding voor het bijwonen van Zaanstad beraad-vergaderingen.

Kijk voor meer info op onze website www.rosa-zaanstad.nl of neem contact op via de mail: info@rosa-zaanstad.nl.