word actief


Word actief voor ROSA!

ROSA kan altijd nieuwe ideeën, extra handen, organisatoren en/of aanpakkers gebruiken. Grote en kleine bijdragen zijn welkom. Input geven op punten die ROSA bezighouden, lid worden van het bestuur, bedenken en/of organiseren van ludieke acties, folderen: het kan allemaal. Neem voor meer informatie contact op met ROSA. (Zie de contactpagina).

Het bestuur zoekt versterking. Een bestuursfunctie klinkt misschien saai, maar is het niet: we bedenken en organiseren lezingen, debatten, acties en campagneactiviteiten. Meer info: neem contact op.

Lid worden? Dat kan eenvoudig; vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en maak minimaal €15,- per jaar op rekeningnummer NL48 TRIO 025 48 36 798 ten name van ROSA (o.v.v. lidmaatschap). Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. (wij incasseren niet automatisch en versturen ook geen acceptgiro’s om de kosten zo laag mogelijk te houden)


AANMELDEN

  Voornaam en achternaam:

  E-mail adres:

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats:

  Telefoonnummer:

  Eventuele opmerkingen:

  ik heb de verschuldigde €15,- per jaar overgemaakt op rekeningnummer NL48 TRIO 025 48 36 798 ten name van ROSA (o.v.v. lidmaatschap).
  NB: Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.

  Door deze gegevens in te vullen en te versturen ga je akkoord met de verwerking van deze gegevens voor het doel waarvoor ze bestemd zijn. Zie ook onze Privacy verklaring